Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL123

Spaans conversatie A1

Spaans conversatie A1
Cursuscode: TAL123

Heb je enkele jaren Spaans gestudeerd en wil je vóór de vakantie nog graag even oefenen met spreken? Kom dan naar de conversatielessen Spaans. Daarin zullen we vooral de belangrijkste onderwerpen behandelen die je tijdens de vakantie tegenkomt: een kamer reserveren, iets bestellen, informatie vragen, boodschappen doen en nog enkele andere praktische zaken. Studiemateriaal wordt verzorgd door de docent. De kosten (maximaal € 10,-) in de eerste les contant betalen aan de docent. 

Lesboeken kun je zelf bestellen tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot 1 (een) week voor aanvang geannuleerd kan worden!

 

 

Maandag 11 oktober 2021
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 142,50
Mw. D.B. (Diana) Ruiz Fernández
Boek: Los Fernández A1: Fiesta sorpresa en Chinchón libro + descarga MP3 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
D.B. (Diana) Ruiz Fernández
D.B. (Diana) Ruiz Fernández
Ik ben geboren in Chili, in de hoofdstad Santiago. Chili is een van de mooiste landen in Zuid-Amerika. Aan de Universiteit van Leuven in België heb ik mij gespecialiseerd in het lesgeven van Spaans als tweede taal, bovendien heb ik verschillende seminars en cursussen bijgewoond. Ik geef Spaans op allerlei niveaus bij verschillende taleninstituten. Als docent vind ik het belangrijk dat de lessen interactief en inspirerend zijn, maar vooral leuk. Ik houd van een dynamische sfeer in mijn lessen waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om de taal toe te passen.