Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL106

Engels 2e jaar A2 Plus

Engels 2e jaar A2 Plus
Cursuscode: TAL106

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die over een oppervlakkige basiskennis van de taal beschikken en een A2+ niveau hebben. We werken toe naar een B1 niveau.Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan spreken, luisteren, schrijven en lezen. Het materiaal wordt door de cursisten actief toegepast in de les. De basisgrammatica speelt hierbij een belangrijke rol. Aan het eind van de cursus kan de cursist o.a.

-         Een eenvoudig gesprek voeren in het Engels;

-         Eenvoudige Engelse teksten begrijpen;

-         Een basale tekst schrijven in het Engels.

Docent kopieert daarnaast zelf cursusmateriaal. Indien nodig betalen de cursisten een vergoeding voor het te kopiëren cursusmateriaal. Belangrijk: het is voor de cursist én voor de voortgang van de cursus van groot belang dat hij / zij in de juiste niveaugroep belandt. Doe de Cambridge-test waarvoor je hieronder de link vindt.https://www.cambridgeenglish.org/nl/search-results/gcs-search/gcsearch.aspx?q=niveau%20bepalen

Donderdag 7 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 342,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. BA E.L. (Eveline) Hemke
Boek: Face2Face Pre-Intermediate (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Locatie nog onbekend (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
BA E.L. (Eveline) Hemke
BA E.L. (Eveline) Hemke
Ik ben Eveline Hemke en ik geef nu 10 jaar les Engels aan MBO Amersfoort, aan de opleidingen Toerisme en Evenementenorganisatie. Als 18-jarige heb ik een jaar als au-pair in Londen gewoond. Na een aantal banen, waaronder stewardess en reisleidster, heb ik een carrière switch gemaakt en een Hbo-opleiding leraar Engels tweedegraads gevolgd.