Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL103

Duits 2e jaar A1A2

Duits 2e jaar A1A2
Cursuscode: TAL103

Deze cursus sluit aan op de eerstejaars cursus Duits. Je leert de taal steeds beter kennen, bouwt de woordenschat verder uit en gaat een stap verder met de grammatica. In deze vervolgcursus wordt de spreekvaardigheid intensiever en in verschillende vormen geoefend. Daarbij gaat ook aandacht uit naar situaties die je in je werk kunt tegenkomen.

Lesboeken kun je zelf bestellen, tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot één week voor aanvang geannuleerd kan worden! Het minimum aantal deelnemers is 7.

Dinsdag 5 oktober 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 285,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. W. (Wim) Jagt
Boek: Beruf im Tourismus A2 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Locatie nog onbekend (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
W. (Wim) Jagt
W. (Wim) Jagt
Ik ben tweedegraads bevoegd docent Engels en Duits. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Nijmeegse Hogeschool Interstudie. Na de lerarenopleiding werkte ik in het voortgezet onderwijs. Daarnaast heb ik in de avonduren Engels en Duits gedoceerd aan volwassenen en ondersteunende lessen verzorgd voor particulieren. Tegenwoordig ben ik als docent werkzaam in het toeristisch beroepsonderwijs. De moderne vreemde talen spelen daarbij een relevante rol. De Duitse 'Sprache' is voor Nederlanders een belangrijke taal. Denk maar aan de vele Nederlandse toeristen die naar Duitsland op vakantie gaan en aan de talloze Duitse vakantiegangers (met hun euro's) die ons land bezoeken.