Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL102

Duits 1e jaar A1

Duits 1e jaar A1
Cursuscode: TAL102

In deze cursus staat het praktische gebruik van de Duitse taal centraal. Er wordt onder meer gewerkt met lees- en luisteroefeningen. Je ontwikkelt je kennis van de grammatica en bouwt een steeds grotere woordenschat op. Dit gebeurt aan de hand van vaak voorkomende situaties. Geleidelijk aan komt dan het accent op de spreekvaardigheid te liggen, waarbij ook aandacht wordt besteed aan situaties die je in je werk tegenkomt.

Lesboeken kun je zelf bestellen, tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot één week voor aanvang geannuleerd kan worden! Minimum aantal deelnemers is 7.

Dinsdag 5 oktober 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 285,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. W. (Wim) Jagt
Boek: Deutsch A1 bitte? (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Locatie nog onbekend (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
W. (Wim) Jagt
W. (Wim) Jagt
Ik ben tweedegraads bevoegd docent Engels en Duits. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Nijmeegse Hogeschool Interstudie. Na de lerarenopleiding werkte ik in het voortgezet onderwijs. Daarnaast heb ik in de avonduren Engels en Duits gedoceerd aan volwassenen en ondersteunende lessen verzorgd voor particulieren. Tegenwoordig ben ik als docent werkzaam in het toeristisch beroepsonderwijs. De moderne vreemde talen spelen daarbij een relevante rol. De Duitse 'Sprache' is voor Nederlanders een belangrijke taal. Denk maar aan de vele Nederlandse toeristen die naar Duitsland op vakantie gaan en aan de talloze Duitse vakantiegangers (met hun euro's) die ons land bezoeken.