Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: PO605

Loopbaanperspectieven

Loopbaanperspectieven
Cursuscode: PO605

Stel jij jezelf vragen als: past dit werk wel bij mij, welk werk sluit het beste aan bij mijn loopbaanwensen en wat zijn die wensen eigenlijk? Dan is het misschien tijd om eens stil te staan bij de manier waarop jij je door je (werkend) leven beweegt.

Deze cursus neemt je mee in jouw loopbaankeuzes tot nu toe. Aan de hand van visualisatie-, schrijf-, en onderzoeksopdrachten ontdek je jouw oorspronkelijke drijfveren. Je leert hoe je deze, samen met jouw kwaliteiten, kan vertalen naar een nieuw loopbaanperspectief.

Woensdag 3 maart 2021
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 69,00 plus € 2,50 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M. (Marcella) van Megen
19:30 - 21:30
Inschrijving nog open >
M. (Marcella) van Megen
M. (Marcella) van Megen
Marcella van Megen heeft een eigen praktijk als loopbaanadviseur. Ze begon haar carrière als dansdocent. Via een opleiding aan de HKU heeft zij zich omgeschoold tot manager culturele instellingen en van 2005 tot 2015 was ze zakelijk en artistiek leider van Stichting Danscentrum Utrecht. Na haar loopbaan in de kunst- en cultuursector volgde ze de beroepsopleiding tot loopbaanadviseur bij VistaNova. Anderen helpen het beste in zichzelf naar boven te halen is al meer dan dertig haar inspiratiebron. Momenteel volgt zij een opleiding tot Enneagram, TA en NLP practitioner.